+3688576530
iskola@jendra.hu
Kezdőlap
Iskolánk
Köszöntő
Névadóink
Az iskola története
Az iskola bemutató filmje
Alkalmazottaink
Az iskola vezetői
Tanáraink
Iskolapszichológus
Iskolaőr
Ifjúságvédelemi felelős
Iskolai szociális segítő
Iskolaorvos
Iskolánk telefonszámai
Ökoiskola
Dokumentumok
Alapdokumentumok
Pedagógiai program
Pedagógiai program 2019.
Pedagógiai program 2018. módosított
Alapkészségek fejlesztési terve
Második esély tagintézményi terve
Komplex pedagógiai - módszertani fejlesztési terv
Pályaorientáció/életpálya-építési terv
Lemorzsolódás elleni iskolai stratégia
Pedagógiai program 2018 mellékletei - szakmai programok
Idegen nyelvi munkaközösség
Magyar - művészetek munkaközössége
Természettudományok és informatika munkaközösség
Történelem - földrajz munkaközösség
Osztályfőnöki munkaközösség
Testnevelés munkaközösség
Kereskedelmi, szállítmányozás és logisztika munkaközösség
Műszaki munkaközösség
Vendéglátás turizmus munkaközösség
SZMSZ
Különös közzétételi lista
VSZC Hivatásetikai Kódex
Szabolky ösztöndíj
Osztályfőnöki névsor 2020-2021.
Általános Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztató
Felvételi Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztató
Éves munkaterv 2021-2022.
Tűzriadó terv
Házirend
Szakmai programok
Szakmai program I
Szakmai program II
Alapító okirat
Órarend
Közösségi szolgálat
Közösségi szolgálati napló
Jelentkezési lap
Szülői nyilatkozat
Együttműködő partnereink
Közösségi szolgálat szabályai
Együttműködési megállapodás - közösségi szolgálat
Tanulószerződések
TSZ cukrász átmeneti 2020.
TSZ pincér átmeneti 2020.
TSZ szakács átmeneti 2020.
TSZ vendéglátásszervező
TSZ turisztikai szervező, értékesítő
TSZ száll és log üi tanulószerződés 2020.06.16-tól
TSZ autószerelő 2020.09.01-től
TSZ karosszérialakatos 2020.06.16-tól
TSZ gépi forgácsoló 2020.06.16-tól
TSZ eladó 2020.06.16-tól
TSZ Kereskedő 2020.09.01-tól
TSZ megszűntetése űrlap
Tanulói juttatások nappali tagozat 2020.
Tanulói juttatások esti tagozat 2020.
Együttműködési megállapodások
Kamara által minősített gyakorlati helyek vendéglátás szakágazat
Vendéglátásszervező-vendéglős
Cukrász
Szakács
Pincér
Turisztikai szervező és értékesítő
Szintvizsga jelentkezési lap
Igazolás összefüggő nyári gyakorlat 2021.
Befogadó nyilatkozat tanuló gyakorlati képzésére
Kérelem bizonyítvány-másodlat kiállításához
Járványügyi intézkedési terv
Szakképzési munkaszerződés
Turizmus-Vendéglátás ágazat
Szakképzési munkaszerződés
Cukrász
Pincér
Szakács
Képzési és kimeneteli követelmények KKK
Cukrász
Pincér
Szakács
Tájékoztató a tanulófoglalkoztatásról
Tájékoztató
Szakképzési munkaszerződés napi normatívái 2021
Útmutató a képzési program összeállításához
Útmutató a képzési program összeállításához (sablon)
Útmutató a képzési program kitöltéséhez
SZM megszűntetése
Élelmiszer ágazat
Pék-cukrász
Oktatás
Hasznos helyek
Pályázatok
GINOP-6.2.3-17-2017-00001
Tanulás tanítása-diasor
Osztályfőnöki munkafüzet a tanulási képességek fejlesztéséhez
Tanári útmutató az osztályfőnöki munkafüzethez
Tananyagfejlesztés
TÁMOP 3.1.5
Leonardo mobilitási pályázat
TÁMOP 3.1.4C
ERASMUS+
Határtalanul 2016.
NTP-SZTG-15-0034
Sikeres pályázat
Utazás a kávé világába
Szakképzés
Műszaki
Vendéglátó
Vendéglátós szakmai képzések követelményei
Szintvizsga feladatbankok
Ford Karrierprogram
Vizsgatételek OKJ szerint
Ideiglenes felvételi rangsor
Technikum
Szakképző
Europass bizonyítvány igénylése
KRÉTA
Helyettesítés
Pályaválasztás
Általános tájékoztató
Szakképző iskola 9-11. évfolyam
Gépi és CNC forgácsoló
Mechatronikus karbantartó
Karosszérialakatos
Kereskedelmi értékesítő
Pék-Cukrász
Szerszám- és készülékgyártó
CNC programozó (4 év)
Gépjármű mechatronikus
Technikum 9-13. évfolyam
Gépésztechnikus
Logisztikai technikus
Vendégtéri szaktechnikus
Cukrász szaktechnikus
Szakács szaktechnikus
Kereskedő és webáruházi technikus
Gépjármű-mechatronikai technikus
Jelentkezési lap nappali képzésre
Technikusi jelentkezési lap
Foglalkozásbemutató filmek
Pincér
Szakács
Cukrász
Gépi forgácsoló
Karosszéria lakatos
Kezdd velünk a jövőd
Iskolaőr
Nagy Mária
Kezdőlap
Iskolánk
Köszöntő
Névadóink
Az iskola története
Az iskola bemutató filmje
Alkalmazottaink
Az iskola vezetői
Tanáraink
Iskolapszichológus
Iskolaőr
Ifjúságvédelemi felelős
Iskolai szociális segítő
Iskolaorvos
Iskolánk telefonszámai
Ökoiskola
Dokumentumok
Alapdokumentumok
Pedagógiai program
Pedagógiai program 2019.
Pedagógiai program 2018. módosított
Alapkészségek fejlesztési terve
Második esély tagintézményi terve
Komplex pedagógiai - módszertani fejlesztési terv
Pályaorientáció/életpálya-építési terv
Lemorzsolódás elleni iskolai stratégia
Pedagógiai program 2018 mellékletei - szakmai programok
Idegen nyelvi munkaközösség
Magyar - művészetek munkaközössége
Természettudományok és informatika munkaközösség
Történelem - földrajz munkaközösség
Osztályfőnöki munkaközösség
Testnevelés munkaközösség
Kereskedelmi, szállítmányozás és logisztika munkaközösség
Műszaki munkaközösség
Vendéglátás turizmus munkaközösség
SZMSZ
Különös közzétételi lista
VSZC Hivatásetikai Kódex
Szabolky ösztöndíj
Osztályfőnöki névsor 2020-2021.
Általános Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztató
Felvételi Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztató
Éves munkaterv 2021-2022.
Tűzriadó terv
Házirend
Szakmai programok
Szakmai program I
Szakmai program II
Alapító okirat
Órarend
Közösségi szolgálat
Közösségi szolgálati napló
Jelentkezési lap
Szülői nyilatkozat
Együttműködő partnereink
Közösségi szolgálat szabályai
Együttműködési megállapodás - közösségi szolgálat
Tanulószerződések
TSZ cukrász átmeneti 2020.
TSZ pincér átmeneti 2020.
TSZ szakács átmeneti 2020.
TSZ vendéglátásszervező
TSZ turisztikai szervező, értékesítő
TSZ száll és log üi tanulószerződés 2020.06.16-tól
TSZ autószerelő 2020.09.01-től
TSZ karosszérialakatos 2020.06.16-tól
TSZ gépi forgácsoló 2020.06.16-tól
TSZ eladó 2020.06.16-tól
TSZ Kereskedő 2020.09.01-tól
TSZ megszűntetése űrlap
Tanulói juttatások nappali tagozat 2020.
Tanulói juttatások esti tagozat 2020.
Együttműködési megállapodások
Kamara által minősített gyakorlati helyek vendéglátás szakágazat
Vendéglátásszervező-vendéglős
Cukrász
Szakács
Pincér
Turisztikai szervező és értékesítő
Szintvizsga jelentkezési lap
Igazolás összefüggő nyári gyakorlat 2021.
Befogadó nyilatkozat tanuló gyakorlati képzésére
Kérelem bizonyítvány-másodlat kiállításához
Járványügyi intézkedési terv
Szakképzési munkaszerződés
Turizmus-Vendéglátás ágazat
Szakképzési munkaszerződés
Cukrász
Pincér
Szakács
Képzési és kimeneteli követelmények KKK
Cukrász
Pincér
Szakács
Tájékoztató a tanulófoglalkoztatásról
Tájékoztató
Szakképzési munkaszerződés napi normatívái 2021
Útmutató a képzési program összeállításához
Útmutató a képzési program összeállításához (sablon)
Útmutató a képzési program kitöltéséhez
SZM megszűntetése
Élelmiszer ágazat
Pék-cukrász
Oktatás
Hasznos helyek
Pályázatok
GINOP-6.2.3-17-2017-00001
Tanulás tanítása-diasor
Osztályfőnöki munkafüzet a tanulási képességek fejlesztéséhez
Tanári útmutató az osztályfőnöki munkafüzethez
Tananyagfejlesztés
TÁMOP 3.1.5
Leonardo mobilitási pályázat
TÁMOP 3.1.4C
ERASMUS+
Határtalanul 2016.
NTP-SZTG-15-0034
Sikeres pályázat
Utazás a kávé világába
Szakképzés
Műszaki
Vendéglátó
Vendéglátós szakmai képzések követelményei
Szintvizsga feladatbankok
Ford Karrierprogram
Vizsgatételek OKJ szerint
Ideiglenes felvételi rangsor
Technikum
Szakképző
Europass bizonyítvány igénylése
KRÉTA
Helyettesítés
Pályaválasztás
Általános tájékoztató
Szakképző iskola 9-11. évfolyam
Gépi és CNC forgácsoló
Mechatronikus karbantartó
Karosszérialakatos
Kereskedelmi értékesítő
Pék-Cukrász
Szerszám- és készülékgyártó
CNC programozó (4 év)
Gépjármű mechatronikus
Technikum 9-13. évfolyam
Gépésztechnikus
Logisztikai technikus
Vendégtéri szaktechnikus
Cukrász szaktechnikus
Szakács szaktechnikus
Kereskedő és webáruházi technikus
Gépjármű-mechatronikai technikus
Jelentkezési lap nappali képzésre
Technikusi jelentkezési lap
Foglalkozásbemutató filmek
Pincér
Szakács
Cukrász
Gépi forgácsoló
Karosszéria lakatos
Kezdd velünk a jövőd